Terug

Health Check

De Health Check helpt u waardevolle inzichten te krijgen in de huidige stand van zaken omtrent de fysieke en mentale gezondheid en leefstijl van uw medewerkers. De inzichten die u hiermee vergaart kunnen gebruikt worden als input voor het optimaliseren van het verzuim- en gezondheidsbeleid. Naast dat de Health Check als nulmeting kan worden gebruikt kan het ook als (tussentijds) evaluatiemiddel ingezet worden, om de inspanningen omtrent het optimaliseren van het verzuim- en gezondheidsbeleid te meten.
Hierbij kan gekozen worden uit de onderstaande 3 pakketten:

• Lengte, gewicht & BMI;
• Lichaamssamenstelling (BCA);
• Bloeddruk;
• Stressbestendigheid (HRV-meting).


De uitkomsten van de Health Check vormen de basis voor verbeterpunten omtrent gezondheid en leefstijl. In een adviesgesprek zal onze leefstijladviseur deze verbeterpunten bespreken met de individuele deelnemer en hier handvaten voor bieden.

De testresultaten en het advies zullen daarnaast via ons online testplatform in te zien zijn voor de individuele werknemers. Daarnaast kunt u als werkgever via dit online platform de testresultaten op bedrijfs- en afdelingsniveau inzien. Hiermee kunt u concreet zien waar voor uw organisatie winst te behalen valt omtrent verzuimkosten.

De Health Check is een standaard onderdeel van ons Vitaliteitsprogramma. Bekijk hier de voordelen van ons Vitaliteitsprogramma.

 

 

 

Wij zijn er van overtuigd dat ...

Jouw organisatie succesvoller is met vitale en gedreven medewerkers. Ze zijn gemotiveerd en bevlogen, dat voel je en dat zie je. Dat komt ten goede aan het werkplezier en aan jouw bedrijfsresultaten. Dit is waar wij je als Fervent Actief in kunnen ondersteunen!