Terug

Cursussen & Trainingen

Naast de checks, programma’s en scans die we aanbieden, is het ook mogelijk om verschillende cursussen en trainingen te volgen met betrekking tot Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Is bijvoorbeeld de interne communicatie binnen jouw organisatie echt een energievreter voor zowel jou als voor je werknemers? Denk dan eens aan een cursus of training omtrent het thema communicatie. Is daarentegen binnen jouw organisatie de interne communicatie niet de grootste energievreter, maar vergen de verschillende processen veel energie van de werknemers? Dan is wellicht een cursus of training omtrent het thema werkprocessen echt iets voor jouw bedrijf. Ook binnen het thema samenwerking hebben we verschillende cursussen en trainingen. Vergt de samenwerking tussen de verschillende werknemers veel inspanning en energie? Dan is een cursus of training omtrent dit thema wellicht iets voor jouw organisatie.

Naast de cursussen en trainingen op het gebied van deze drie thema’s bieden we nog een breed scala aan andere cursussen en trainingen omtrent Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid aan. Zo kunnen we voor de verschillende behoeftes binnen jouw bedrijf en passende cursus of training aanbieden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan hier ons volledige trainings- en cursusaanbod of neem contact met ons op om samen te kijken naar welke training of cursus bij jouw behoefte aansluit.

 

 

 

Wij zijn er van overtuigd dat ...

Jouw organisatie succesvoller is met vitale en gedreven medewerkers. Ze zijn gemotiveerd en bevlogen, dat voel je en dat zie je. Dat komt ten goede aan het werkplezier en aan jouw bedrijfsresultaten. Dit is waar wij je als Fervent Actief in kunnen ondersteunen!