Het beste uit je werknemers halen. Daar staan wij voor!

Fervent Actief helpt bedrijven en organisaties bij het optimaliseren van het werkplezier, productiviteit, loyaliteit en vitaliteit. Doordat we steeds ouder worden en steeds langer door moeten werken wordt het belang van deze onderwerpen almaar groter. Dit maakt het vakgebied Duurzame Inzetbaarheid zo interessant.

We kijken we naar hoe Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid gei╠łntegreerd kan worden binnen bedrijven en organisaties. Hierbij houden we rekening met het bedrijf als geheel en de mensen binnen het bedrijf en bieden zo passend maatwerk om het werken nog leuker en makkelijker vol te houden te maken.

Met een praktische aanpak dagen we bedrijven, organisaties en haar werknemers uit het beste uit zichzelf te halen, met als doel bedrijven, organisatie en haar werknemers fitter en vitaler te maken!

Ons team

image
Duco
image
Marie-Janne
image
Sjoerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn er van overtuigd dat ...

Jouw organisatie succesvoller is met vitale en gedreven medewerkers. Ze zijn gemotiveerd en bevlogen, dat voel je en dat zie je. Dat komt ten goede aan het werkplezier en aan jouw bedrijfsresultaten. Dit is waar wij je als Fervent Actief in kunnen ondersteunen!